SEGRE

La velocitat de contagi es manté per sota de l'1 al pla de Lleida i confirma el descens al Pirineu

El nombre de pacients de covid a les UCI lleidatana baixa fins a 17

Obre en una primera etapa per fer PCR i vacunació.

Interior del nou edifici de l'hospital Arnau de Vilanova de LleiaItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La velocitat de propagació de la covid-19 es manté per sota de l'1 al pla de Lleida aquest dimarts, amb 0,98, la mateixa taxa que ahir, segons la web de dades del departament de Salut. Al Pirineu, l'anomenada Rt cau vint centèsimes en les últimes 24 hores i se situa en l'1,03.

Pel que fa a l'indicador de risc de rebrot, es redueix 5 punts al pla de Lleida, fins els 258, mentre que a les comarques de muntanya ho fa 81 punts, fins a situar-se en 454.

El conjunt de Catalunya té una velocitat de propagació del virus de 0,94, dos centèsimes menys que ahir, i un risc de rebrot de 230 punts, deu menys.

D'altra banda, Salut ha comunicat 73 nous contagis diagnosticats a tota la província de Lleida, dels quals 56 a Ponent i 17 al Pirineu, fins a un total de 35.359 des de l'inici de la pandèmia.

La xifra notificada de morts es manté aquest dimarts en 720.

Segons les dades del Govern, les persones ingressades amb covid-19 als hospitals públics i privats de la regió sanitària Lleida han baixat a 152 aquest dimarts, dues menys que dilluns. També disminueix el nombre de casos crítics ja que les UCI han passat de 19 a 17 persones ingressades respecte al dia anterior.

Per centres, a l'Arnau de Vilanova hi ha 61 pacients amb covid-19, dels quals 50 a planta i 11 a l'UCI; al Santa Maria n'hi ha 15, 11 a planta i 4 a l'UCI i als centres privats hi ha 68 hospitalitzats, 66 a planta i 2 a l'UCI. Per últim, a l'Hotel Salut Nastasi hi ha 8 hospitalitzats amb coronavirus.

En el conjunt de Catalunya hi ha 525 UCI ocupades per pacients greus de covid, vuit menys que dilluns.

tracking