SEGRE

CENTRE HISTÒRIC ENTITATS

Veïns i Paeria, per regenerar el Barri Antic i que deixi d'estar “estigmatitzat”

La reunió de la Paeria amb associacions de veïns del Barri Antic.

La reunió de la Paeria amb associacions de veïns del Barri Antic.AJUNTAMENT DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria va convocar ahir les associacions de veïns del Barri Antic amb l’objectiu d’unir esforços per posar en relleu i regenerar aquesta zona, “que es deixi d’estigmatitzar”. L’edil del Centre Històric, Montse Pifarré, va apostar per impulsar accions per revitalitzar així el barri i la presidenta de l’entitat veïnal del Centre Històric va advocar per “veure les coses en positiu”. No obstant, a la reunió també es van posar sobre la taula problemes que preocupen els veïns com ara la seguretat o la concentració de recursos assistencials al barri, així com la pròxima arribada de persones de cara a la campanya de recollida de fruita.

L’associació veïnal de Jaume I va alertar que aviat “començaran a vindre temporers i estarem en la mateixa situació que l’any passat, amb persones dormint al carrer”. Va destacar també la presència de “droga i prostitució en blocs al costat del Mercat del Pla”. “Hem de sortir del clot, ja no passa la gent per aquí. Amb voluntat, cal anar arreglant carrer per carrer”, va indicar un portaveu. En la reunió va participar també l’associació de veïns de l’Ereta i la Guàrdia Urbana.

Per la seua part, el col·lectiu Som Veïns va lamentar que l’ajuntament no els convoqués a la reunió malgrat ser una entitat del Barri Antic.

tracking