SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENT

Albert Quílez és el conductor que va frenar l'autobús de Lleida: “Vaig veure els passatgers picant als vidres per demanar ajuda”

Albert Quílez és el conductor que va frenar el vehicle amb la jove que va agafar el volant al desmaiar-se un xòfer || La passatgera heroïna recupera la cartera robada

Albert Quílez va explicar ahir a SEGRE com va viure la insòlita situació.

Albert Quílez va explicar ahir a SEGRE com va viure la insòlita situació.AMADO FORROLLA

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“A l’accedir a l’avinguda Pearson, vaig veure que davant tenia un altre bus urbà i vaig pensar que no circulava en l’horari adequat. A més, es va apartar una mica per deixar-me passar.

A l’avançar-lo, vaig observar diversos passatgers colpejant els vidres com demanant ajuda i, a l’altura del conductor, vaig veure el xòfer ajagut i una jove al volant. Ràpidament vaig baixar, vaig dir a la noia que premés el botó N, que és el de punt mort, i jo, per la finestreta del conductor, vaig poder accionar el fre de mà”, va explicar ahir a aquest diari Albert Quílez, el conductor d’Autobusos de Lleida que dilluns a la tarda va ajudar a parar, amb Elisabeth Muñoz, de 19 anys, un bus de la línia 4 després que es desmaiés el conductor a causa d’una indisposició.

Els fets van tenir lloc cap a les 15.30 hores entre la plaça Font i Quer i el camp de futbol de Pardinyes quan el xòfer es va desmaiar sobre el volant, deixant el vehicle sense control. Quílez, que mai no s’havia trobat amb una situació com aquesta, va afirmar que “per sort tot va acabar bé i no hi va haver cap ferit”.

El conductor indispost continuava ahir al matí ingressat a l’Arnau de Vilanova, on li practicaven proves. El gerent d’Autobusos de Lleida, Carlos Soldevilla, va explicar que “està bé però no recorda res del que va passar”. A més, va voler agrair públicament l’actuació d’Elisabeth Muñoz i va afegir que “volem preparar algun tipus d’acte per reconèixer la seua valentia”.

La jove heroïna va explicar a SEGRE que efectivament des d’Autobusos de Lleida s’havien posat en contacte amb ella per saber si estava bé i agrair la seua actuació de dilluns. Després d’una jornada intensa per la repercussió mediàtica del succés, la jove de 19 anys simplement es va mostrar contenta que tot hagués acabat bé i que el conductor que va patir la indisposició s’estigui recuperant.

“Té el meu número, espero que em truqui si així ho vol”, va explicar. A més, va assenyalar que cap a les vuit del vespre de dilluns, la Urbana li va trucar per dir-li que una veïna havia trobat la seua cartera a prop d’on va ocórrer l’incident.

“Que me la robessin va ser el to agredolç del dia”, va lamentar.

Albert Quílez va explicar ahir a SEGRE com va viure la insòlita situació.

Albert Quílez va explicar ahir a SEGRE com va viure la insòlita situació.AMADO FORROLLA

tracking