SEGRE

TRIBUNALS TRÀNSIT

A judici un conductor drogat que va causar dos accidents a l'A-2

La Fiscalia demana 4 anys i 9 mesos de presó i una ferida en sol·licita 11 || Perseguit pels Mossos entre Alcarràs i els Alamús, acumula una desena de condemnes

Imatge de l’autovia A-2 al seu pas per Lleida.

Imatge de l’autovia A-2 al seu pas per Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fiscalia sol·licita una condemna de quatre i nou mesos de presó per a un conductor de 32 anys, A.V.R.L., que va ser detingut pels Mossos d’Esquadra el 8 de juny del 2019 després d’una persecució per l’autovia A-2 entre Alcarràs i els Alamús en la qual va causar dos accidents amb un camió i un turisme que es van saldar amb dos dones ferides. L’arrestat conduïa sota els efectes de la cocaïna i amb el permís de conduir suspès. Una de les dones ferides, que exerceix l’acusació particular i està representades pel lletrat Xavier Prats, de Prats Advocats, eleva la petició de condemna a onze anys de presó.

El processat està acusat dels delictes de conducció temerària, conducció sense carnet i sota els efectes de les drogues, lesions per imprudència greu i abandó del lloc de l’accident. A més, es dona la circumstància que el conductor és reincident i ha estat condemnat en una desena d’ocasions com a autor d’altres delictes contra la seguretat en el trànsit.

Va ocórrer el 8 el juny del 2019, la persecució va ser entre Alcarràs i els Alamús i tampoc tenia el carnet

Els fets van ocórrer el dissabte 8 de juny del 2019 cap a les 15.00 hores, quan es va produir un accident en l’A-2, a l’altura d’Alcarràs. Un turisme va col·lidir lleument per fricció lateral amb un camió, sense causar cap ferit, i va fugir sense aturar-se. Immediatament va muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar, poc després, el vehicle sospitós circulant temeràriament i a molta velocitat per l’A-2 en direcció a Barcelona. Els Mossos van fer indicacions al conductor perquè s’aturés, però aquest en va fer cas omís i va continuar circulant de forma temerària i, fins i tot, va intentar deixar fora de la via el cotxe patrulla.

Durant la persecució va xocar contra un altre turisme i el va fer fora de la via al seu pas per Alcoletge. Com a conseqüència de la col·lisió, van resultar ferides les dos ocupants, que van ser trasllades a l’hospital Arnau. Finalment, el fugitiu va sortir de la via als Alamús.

El jutge de guàrdia el va enviar a la presó per risc de fuga i reincidència El conductor va estar diversos mesos a la presó després de ser detingut. El jutge de guàrdia va decretar el seu ingrés preventiu a la presó davant del risc que s’escapés i de reiteració delictiva, a causa dels nombrosos antecedents que té. Dos mesos després, el cas va arribar a l’Audiència de Lleida, que va desestimar l’excarceració argumentant el mateix que el jutge. Tanmateix, posteriorment va ser posat en llibertat amb càrrecs.

tracking