SEGRE

BARRIS POLÈMICA

Els veïns pro alberg reivindiquen la “tradició acollidora” de Pardinyes

Membres de la plataforma al solar triat per a l’alberg.

Membres de la plataforma al solar triat per a l’alberg.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Veïns que han creat la plataforma Pardinyes per la Dignitat per lluitar contra els “discursos d’odi i racistes” després de l’anunci que l’ajuntament preveu construir un alberg per a persones sense llar i temporers al barri –tal com va publicar SEGRE dimarts– la van presentar ahir oficialment. Van assegurar que Pardinyes és “tan bona ubicació com qualsevol altra per acollir aquests serveis” i que el barri ha de mantenir “la seua tradició acollidora tractant les persones amb la dignitat que es mereixen”.

Van afirmar que la construcció de l’alberg ha de basar-se “en qüestions estrictament tècniques i deixar d’alimentar els discursos de l’odi”. Així ho va assegurar la portaveu de la plataforma, Annabel Ramos, que va criticar que iniciatives com la que ha impulsat la mateixa associació de veïns de Pardinyes de recollir firmes contra el projecte “promouen discursos d’odi i racistes”.

Ramos també va criticar la falta de participació i coneixement del veïnat sobre aquest projecte per part de la Paeria, evidenciant “la falta de diàleg a dins fins i tot del mateix govern municipal”. D’altra banda, Ramos va defensar que la gestió d’aquest espai sigui pública i que s’hauria de diferenciar l’atenció a temporers amb la de persones sense llar.

tracking