SEGRE

Detingut per intentar robar un vehicle a Lleida

Presó per a un clan familiar per robar en empreses de l'Urgell

Presó per a un clan familiar per robar en empreses de l'UrgellSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d'Esquadra han detingut la matinada d'aquest divendres un home de 22 anys, veí de Lleida i de nacionalitat romanesa, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a interior de vehicle i un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle, en grau de temptativa.

Segons ha explicat la policía, el fets han succeït passades les 4 de la matinada d’avui a la travessia Sant Jordi del barri de la Bordeta de Lleida. Una patrulla ha vist tres joves que, en adonar-se de la presència policial, han intentat amagar-se a l'entrada d'un edifici. Els agents els han interceptat i identificat. Un d'ells duia una motxilla plena de petits objectes que podrien haver estat sostrets de l’interior d’un vehicle.

Paral·lelament, altres patrulles han fet una recerca per la zona però no han trobat cap vehicle amb indicis de forçament.

Els mossos han denunciat els joves per incomplir la restricció de confinament nocturn i els han comissat la motxilla amb els objectes. Seguidament han pogut marxar cap casa.

Les patrulles han continuat per la zona fins que han localitzat, a la plaça Amistat, un vehicle amb les portes obertes i el bombí d’encesa forçat amb els cables penjant. Un cop localitzat el propietari del vehicle, se li han mostrat els objectes comissats als joves i els ha reconegut com a seus.

Mentre estaven al lloc ha tornat a passar el jove que portava la motxilla i l'han detingut. La investigació continua oberta per tal de detenir les altres dues persones identificades.

El detingut passarà properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de de Lleida.

tracking