SEGRE

Les persones ingressades per covid a Lleida baixen fins a les 121

Són 13 menys que dijous, mentre que els indicadors pugen lleument al pla i continuen descendint al Pirineu

Obre en una primera etapa per fer PCR i vacunació.

Interior del nou edifici de l'hospital Arnau de Vilanova de LleiaItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nombre de persones ingressades amb covid-19 als hospitals públics i privats de la regió sanitària Lleida ha baixat a 121 aquest divendres, 13 menys que dijous. Segons les dades facilitades pel departament de Salut, també disminueixen el nombre de casos crítics a les UCI, que han passat de 18 a 17 persones ingressades respecte a la jornada anterior.

Per centres, a l'Arnau de Vilanova hi ha 56 pacients amb covid-19, dels quals 45 a planta i 11 a l'UCI; al Santa Maria n'hi ha 15, 11 a planta i 4 a l'UCI i als centres privats hi ha 41 hospitalitzats, 39 a planta i 2 a l'UCI. Per últim, a l'Hotel Salut Nastasi hi ha 9 hospitalitzats amb coronavirus.

D'altra banda, el web de dades de Salut comunica aquest divendres 80 casos nous de covid al pla de Lleida i 22 al Pirineu, fins a un total de 35.662 a tota la província.

La xifra de víctimes mortals comunicada pel Govern es manté en 725, mentre que els indicadors pugen lleument a les comarques de Ponent i continuen baixant a les de muntanya: velocitat de contagi de 0,96 (una centèsima més que ahir) i risc de rebrot de 261 punts (7 més) al pla de Lleida. Al Pirineu, la velocitat de propagació se situa en 0,75 (quatre centèsimes menys) i el risc de rebrot en 338 punts (16 menys).

En el conjunt de Catalunya la velocitat de transmissió del virus es manté aquest divendres en 0,92 i el risc de rebrot baixa tres punts, fins els 221.

tracking