SEGRE

Un nou detingut a Lleida per violència masclista

L'agressor va amenaçar la víctima amb un ganivet de grans dimensions

La jove va ser traslladada a la comissaria de la Urbana

La jove va ser traslladada a la comissaria de la UrbanaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest dilluns un home de 31 anys, nacionalitat espanyola i veí de la capital del Segrià, acusat d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar. Segons la policia, l'home va ser arrestat després que la víctima, parella sentimental del detingut, es personés a dependències policials per denunciar que l'home l’havia amenaçat amb un ganivet de grans dimensions, que no era la primera vegada que l’amenaçava i que anteriorment havia estat agredida físicament per la seva parella.

Es dóna la circumstància que durant el cap de setmana va haver dos detencions més per violència masclista i que dijous passat un home va apunyalar la seua parella.

Una detenció es va produir divendres a la nit just al davant del CUAP de Prat de la Riba. Els agents van rebre l’avís a les 22.15 hores per una forta baralla a la porta del centre i els sanitaris van haver d’atendre una dona que estava estirada a terra. Diversos testimonis van veure com l’home, de 43 anys, sacsejava la dona, de 33, fins a colpejar-la i tirar-la a terra. La víctima va haver de ser atesa en el mateix CUAP.

D’altra banda, dissabte a la tarda, la Urbana va detenir un home de 42 anys acusat d’agredir la seua parella en un pis del carrer Indíbil i Mandoni, a la Mariola. Els veïns van alertar d’una baralla i, a l’arribar al lloc, els agents van trobar mobles trencats així com restes de sang al replà. En una de les habitacions es trobava el presumpte agressor mig adormit i la víctima, amagada en un racó. La dona va explicar que la seua parella havia arribat a casa begut i que l’havia colpejat. La víctima va ser atesa a l’Arnau.

Val a recordar que dijous va ser apunyalada una dona a Lleida (més informació).

tracking