SEGRE

INCIVISME PANDÈMIA

Una trentena de multes per quatre festes en habitatges de Lleida

El cap de setmana i incomplint el toc de queda || Multes de 3.000 euros per assistir a 'raves' com la de la Cerdera Alta

Una de les festes va tenir lloc en un pis del carrer Ramón y Cajal.

Una de les festes va tenir lloc en un pis del carrer Ramón y Cajal.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va imposar durant el cap de setmana una trentena de sancions a persones que van assistir a festes particulars en habitatges a Lleida. En total, es van detectar quatre festes o celebracions en pisos, per la qual cosa els seus participants van ser multats per incomplir les restriccions en matèria sanitària a causa de la Covid-19, que prohibeixen les reunions de més de sis persones, a més d’incomplir el toc de queda.

Dissabte, els agents van actuar per una festa en un pis del carrer Doctor Fleming, en el qual hi havia dos persones que no vivien en aquest domicili. D’altra banda, diumenge es va intervenir en una festa en un pis de Ramón y Cajal, en què hi havia 10 persones, mentre que un pis del carrer Alcalde Fuster van ser sancionades 7 persones que estaven celebrant un aniversari.

Finalment, en un habitatge del carrer Verge de Montserrat de Raimat també es va sancionar set persones que estaven fent una festa.

Les multes per assistir a festes il·legals, sobretot si concentren desenes de persones, poden anar d’entre els 3.000 euros fins als 600.000 euros, això últim per als organitzadors. Diumenge, Urbana i Mossos van desmantellar una festa il·legal en una torre okupada de la partida de la Cerdera Alta, com va avançar SEGRE, en una zona en la qual és habitual aquest tipus de celebracions. Els Mossos van identificar diverses persones i vehicles.

tracking