SEGRE

DETENCIÓ A LLEIDA

Detingut un home a Lleida per possessió d'heroïna i cocaïna

La Guàrdia Urbana va detenir un home de quaranta-un anys, veí de Lleida i natural de Mali, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i de tinença de drogues

Imatge dels béns incautats i localitzats després de l'escorcoll

Detingut un home a Lleida per possessió d'heroïna i cocaïna

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fonts policials indiquen que ahir dia 9 a les 21:30 hores, una patrulla hauria observat al carrer Tallada de Lleida dos individus duent a terme una mena d'intercanvi, mostrant-se nerviosos en notar la presència policial.

Els agents es van apropar al lloc per tal d'esbrinar què és el que estava succeint, i just en el moment d'identificar un dels subjectes, aquest hauria empès a un dels agents, iniciant una fugida a peu.

La patrulla va iniciar el seguiment de l'individu fins a aturar-lo al carrer Governador Moncada, on van procedir al seu escorcoll. Se li van localitzar monedes i bitllets fraccionats i divuit embolcalls; cinc eren de color blanc i correspondrien, presumptament, a cocaïna. Els altres tretze, de color negre, resultarien, presumptament, en heroïna.

Per aquest motiu, i més enllà dels fets derivats de l'empenta i la fugida, els agents van procedir a la detenció de l'individu, de quaranta-un anys, natural de Mali i veí de Lleida, a qui se'l vincula amb un delicte contra la salut pública.

tracking