SEGRE

EDUCACIÓ ENTITATS

Pares de les bressol del Clot dubten que la Paeria els ajudi

Concentració contra el tancament de les bressol del Clot al febrer.

Concentració contra el tancament de les bressol del Clot al febrer.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La plataforma Escoles Bressol Municipals En Lluita i les Ampes de les escoles bressol Vailet i Germans Grimm van publicar ahir un comunicat en el qual dubten que la Paeria ofereixi ajuts per escolaritzar les famílies d’aquests centres en una altra escola bressol. La tinenta d’alcalde d’Educació, Sandra Castro, va dir que no renovarien el conveni amb la Vailet i Germans Grimm –amb la qual cosa deixen el barri del Clot sense centres públics– i que ajudarien les famílies afectades a anar a un altre centre de la Paeria, al de la Generalitat o una privada pagant la diferència.

No obstant, la plataforma i les Ampes d’aquests centres asseguren que “no hi ha cap certificat que reculli l’opció d’anar a una bressol privada amb les ajudes/beques promeses per la Paeria”. És per això que van demanar “menys cinisme” a Castro, a la qual acusen de contradir-se “al promoure anar a les escoles de proximitat i tancar les del Clot”.

Arran d’aquesta polèmica, el president veïnal del barri, Manel Rodríguez, va anunciar que no assistirà a cap acte de la Paeria.

tracking