SEGRE

Continuen baixant els ingressos per covid a Lleida

Salut comunica 111 contagis nous confirmats i creix la velocitat de propagació

Obre en una primera etapa per fer PCR i vacunació.

Interior del nou edifici de l'hospital Arnau de Vilanova de LleiaItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les persones ingressades amb covid-19 als hospitals públics i privats de la regió sanitària Lleida han baixat aquest dijous a 114, set menys que el dia anterior. Segons dades del departament de Salut, també disminueixen els pacients crítics a les UCI i passen a ser 19, un menys que dimecres.

Per centres, a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida hi ha 62 hospitalitzats, 51 a planta i 11 a l'UCI; al Santa Maria hi ha 12 pacients, 7 a planta i 5 a l'UCI; als centres privats hi ha 35 persones ingressades, 32 a planta i 3 a l'UCI, i a l'Hotel Salut Nastasi hi ha 5 hospitalitzats.

D'altra banda, Salut ha comunicat aquest dijous a través del seu web de dades 111 nous casos de covid-19 confirmats a la província de Lleida (82 al pla i 29 al Pirineu). En total, la demarcació registra fins a la data 36.244 contagis.

La xifra de víctimes mortals es manté en 729.

Pel que fa a la velocitat de contagi, creix quatre centèsimes a les comarques de Ponent, que se situen en una Rt d'1,09, i s'incrementa 9 centèsimes a les comarques de muntanya, fins al 0,91. El risc de rebrot és de 290 punts al pla (15 menys que ahir) i de 344 punts al Pirineu (40 més).

El conjunt de Catalunya registra, de mitjana, una velocitat de transmissió de 0,92, la mateixa que dimecres, i un risc de rebrot de 196 punts, un més. L'ocupació a les UCI catalanes continua descendint lentament i aquest dijous hi ha 471 pacients greus, deu menys que el dia anterior.

tracking