SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENTS

Ferida una dona al ser atropellada per un patinet elèctric a Alfred Perenya

Imatge d’arxiu d’una dona en patinet elèctric pel carril bici de l’avinguda del Segre.

Imatge d’arxiu d’una dona en patinet elèctric pel carril bici de l’avinguda del Segre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona va resultar ferida divendres a la nit al ser atropellada al carrer Alfred Perenya pel patinet elèctric d’un repartidor de menjar a domicili. La Guàrdia Urbana va rebre l’avís quan faltaven pocs minuts per a les nou de la nit, alertats d’un atropellament per un patinet elèctric que circulava per la vorera.

Fins al lloc es van traslladar diverses patrulles de la Policia Local i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va atendre la víctima amb una possible fractura al canell com a conseqüència de l’impacte, segons va informar la Urbana. Els agents també van denunciar el conductor del patinet per circular per la vorera, segons la normativa estatal de circulació que va aprovar el novembre de l’any passat el Consell de Ministres i que va entrar en vigor aquest gener.

Els patinets elèctrics, l’ús dels quals és cada vegada més habitual, tampoc poden superar els 25 quilòmetres per hora de velocitat ni utilitzar qualsevol altre dispositiu electrònic mentre van conduint, segons les normes detallades per la Direcció General de Trànsit..

tracking