SEGRE

Les firmes contra l'alberg i a favor de la residència a Pardinyes arriben a 2.000

Vista aèria del barri de Pardinyes de Lleida.

Una avaria deixa sense llum 600 abonats a PardinyesÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'associació de veïns de Pardinyes, la Fundació Barri de Pardinyes i altres entitats del barri han obtingut més de 2.000 firmes a favor de construir una residència i centre de dia per a la tercera edat al solar del carrer Josep Pallach en lloc de l'alberg per a persones sense llar que té previst fer-hi l'ajuntament.

Un moviment que va començar dies després que el consistori anunciés la seua voluntat de construir aquest equipament, la qual cosa va generar una gran polèmica veïnal, ja que no havien estat informats sobre aquest projecte. Segons les entitats que estan obtenint firmes, l'anterior govern del PSC es va comprometre a construir una residència en aquest mateix solar. Una portaveu de l'associació de veïns va assegurar que "seguirem recollint firmes com a mínim fins a la setmana que ve i ens reunirem amb altres entitats per buscar el seu suport".

La polèmica sorgida per l'alberg ha provocat l'aparició de dos plataformes, una a favor i una altra en contra d'aquest equipament. D'altra banda, el Col·legi d'Educadors Socials de Lleida va mostrar la seua preocupació per l'aparició de discursos "racistes, aporofòbics i xenòfobs" arran de l'anunci de la construcció de l'alberg.

tracking