SEGRE

SERVEIS RECICLATGE

Més de set mil veïns de Pardinyes i Balàfia estrenen avui el porta a porta

El nou sistema de recollida de residus que ja s'aplica des del 2018 a Ciutat Jardí

Bosses d’escombraries ahir, al costat d’un dels nous contenidors d’orgànica, que s’utilitzen amb clau.

Bosses d’escombraries ahir, al costat d’un dels nous contenidors d’orgànica, que s’utilitzen amb clau.GF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una part dels barris de Balàfia i Pardinyes estrenaran avui el sistema de recollida de residus porta a porta. Aquest nou mètode de reciclatge afectarà un total de 3.700 habitatges amb 7.600 veïns i 300 comerços.

En concret, les fraccions de paper, cartró, envasos lleugers i resta es recolliran porta a porta; els residus orgànics es dipositaran en nous contenidors al carrer que funcionaran amb un control d’accés, i per al vidre s’utilitzarà el mateix contenidor que hi havia fins ara.

Els dies de recollida queden diferenciats i dijous serà la jornada per a la resta (antic contenidor gris), dijous i diumenge es preveuen per als envasos lleugers i diumenge serà el torn per al paper i cartró.

D’altra banda, a les comunitats de veïns de més de cinc pisos hi haurà cubells comunitaris perquè tots els veïns del bloc puguin dipositar els residus de paper i cartró en lloc de deixar-los a la porta dels domicilis.

L’ajuntament va recordar que les escombraries hauran de treure’s entre les 20.00 i les 22.00 hores i fins al dia 30 d’abril mantindrà oberta una oficina d’informació d’aquest nou sistema a Pardinyes i Balàfia. Aquest sistema ja funciona des del 2018 als barris de Ciutat Jardí i Vila Montcada.

Els veïns hauran d’acostumar-se al nou sistema, que ha suposat la desaparició de molts contenidors tradicionals dels carrers. Ahir dissabte, hi va haver moments en els quals es podien veure bosses d’escombraries a l’espai que ocupaven fins ara.

tracking