SEGRE

Sanitat convoca d'urgència una reunió del Consell Interterritorial per la vacunació amb AstraZeneca

Darias compareixerà posteriorment per donar "notícies i decisions" sobre la suspensió de l'administració d'aquest vaccí

Uns 300 treballadors de la presó de Ponent reben la vacuna d'Astrazeneca

Uns 300 treballadors de la presó de Ponent reben la vacuna d'AstrazenecaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri de Sanitat ha convocat d'urgència una reunió del Consell Interterritorial de Salut aquest dilluns a les 17.30 hores. La trobada entre el govern espanyol i les autonomies servirà per abordar la suspensió de la vacunació amb AstraZeneca després que altres països europeus hagin suspès la injecció del vaccí d'Oxford a l'espera que s'aclareixi si té vinculació amb els casos de trombosi detectats.

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, compareixerà després de la trobada, tal com ha avançat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en roda de premsa amb el president de la República francesa, Emmanuel Mácron, en el marc de la XXVI cimera Franco-Espanyola.

Sánchez ha apuntat que l'Agència Espanyola del Medicament, juntament a l'Agència Europea del Medicament i les d'altres estats, "estan treballant i analitzant els casos", i ha avançat que la ministra de Sanitat, Carolina Darias, compareixerà aquesta tarda de dilluns "per donar notícies i decisions subjectes a criteris tècnics respecte al procés de suspensió de la vacunació amb AstraZeneca".

tracking