SEGRE

SERVEIS RECICLATGE

Brossa al costat de contenidors arran del porta a porta de Lleida

Després d'iniciar-lo a Balàfia i Pardinyes

Bosses d’escombraries al costat de contenidors a Pardinyes.

Bosses d’escombraries al costat de contenidors a Pardinyes.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’endemà a l’inici del sistema de recollida porta a porta a dos zones de Balàfia i Pardinyes s’ha traduït en l’acumulació de bosses d’escombraries al costat dels contenidors que queden disponibles, els de l’orgànica i de vidre. “La gent encara ha d’habituar-s’hi”, va assenyalar una portaveu de l’associació de veïns de Pardinyes, que va afirmar que “hi ha gent que està contenta amb el sistema, però n’hi ha d’altra que no”.

Tot i així, va assenyalar que ahir nombroses persones van acudir a l’oficina d’informació habilitada fins al 30 d’abril “per recollir equips i informar-se”. De fet, a primera hora de la tarda hi havia cua davant l’oficina a Pere de Cavassèquia.

La Paeria preveu que els veïns tardaran uns quinze dies a acostumar-se.

D’altra banda, el president veïnal del Secà, José Carreiro, va criticar ahir que posessin contenidors del porta a porta, que només funcionen amb una clau, al carrer Llibertat, que forma part del Secà on aquest sistema no s’aplica. La Paeria li va comunicar que inicialment es preveia fer-ho també en aquest carrer, però es va descartar, i que retiraria els contenidors.

Bosses d’escombraries al costat de contenidors a Pardinyes.

Bosses d’escombraries al costat de contenidors a Pardinyes.AMADO FORROLLA

tracking