SEGRE

Catalunya entra en una situació d'"estancament" en el descens de casos

Salut seguirà en les properes dos setmanes amb l’administració de segones dosis a majors de 80 anys

El secretari de Salut, Josep Maria Argimon.

Catalunya entra en una situació d'"estancament" en el descens de casosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, ha explicat aquest dimarts que el descens de nous casos diagnosticats de Covid-19 que s’ha registrat en les últimes setmanes a Catalunya ha entrat en una situació d’"estancament".

Ho ha dit en roda de premsa juntament amb la subdirectora general de Promoció de la Salut, Carmen Cabezas, i la responsable de farmacovigilancia de la Fundació Institut Català de Farmacologia, Glòria Cereza.

El secretari ha advertit, a més, de la situació "inestable" derivada de la situació epidemiològica en altres països com França i Itàlia, amb una incidència acumulada en els últims 14 dies per cada 100.000 habitants que, segons Argimon, dobla les xifres de Catalunya.

D’aquesta manera, ha fet una crida a la ciutadania perquè compleixi les mesures de prevenció malgrat la flexibilització de les restriccions pel coronavirus, com l’aixecament del confinament comarcal, davant d’un moment que considera crític.

"Estem en una situació fràgil des del punt de vista assistencial i en moment crític de la vacunació", ha subratllat Argimon, que ha explicat que en les properes dos setmanes seguiran amb l’administració de segones dosis a majors de 80 anys i grans dependents.

tracking