SEGRE

El primer polígon de Lleida en quinze anys, en obres i amb 5 ha ja reservades

Al peu de l’Ll-11 i la variant sud, la urbanització estarà llesta en el segon semestre del 2022

Imatge virtual del polígon, enclavat entre l'Ll-11, a l'esquerra, i la variant sud

El primer polígon de Lleida en quinze anys, en obres i amb 5 ha ja reservades

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els promotors del polígon industrial Torre Solé, ubicat al peu de l’Ll-11 i de la variant sud, han iniciat ja els treballs d’urbanització de les seues 36 hectàrees de superfície. Arranquen així les obres del que serà el primer nou polígon a Lleida ciutat des de fa almenys quinze anys, que disposarà de 23 hectàrees de sòl útil distribuïdes en grans parcel·les d’entre 5.000 i uns 30.000 metres quadrats.

Josep Maria Solanes, responsable de Finques Farré, immobiliària encarregada de la comercialització, va destacar que empreses locals han reservat ja 50.000 metres quadrats. Va detallar que són dels sectors de neteja, construcció, concessionaris d’automòbils i transpor, i va afegir que arran dels primers moviments de terres han rebut múltiples trucades d’altres potencials compradors.

Les obres d’urbanització estaran llestes d’aquí a divuit o vint mesos, en el segon semestre del 2022, i la inversió és d’uns 7 milions d’euros, tal com va avançar aquest diari.

Solanes va indicar que vendran el sòl urbanitzat, no naus industrials. Així mateix, va assenyalar que aquestes parcel·les de gran mida estan destinades a empreses que en els últims anys han hagut de repartir la seuaactivitat entre diverses seus a l’anar creixent i ara volen unificar- les i en altres que tenen plans d’expansió a mitjà i llarg termini i volen tenir una parcel ·la disponible.

El projecte, que ha estat redactat per l’estudi d’arquitectura Arqcoas, preveu una zona d’equipaments al centre del polígon, just on es troba l’edifici modernista Torre Solé, que li dona nom.

tracking