SEGRE

SUCCESSOS DELINQÜÈNCIA

Onada de furts a cotxes d'un pàrquing de Lleida

Danys en uns deu vehicles només ahir

Imatge ahir d’un dels vehicles que els lladres van forçar per robar al seu interior.

Imatge ahir d’un dels vehicles que els lladres van forçar per robar al seu interior.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una desena de cotxes van aparèixer ahir forçats en el pàrquing privat situat als números 6 i 8 del carrer Doctora Castells, al barri de Cappont. Es tracta del segon robatori que es produeix a l’aparcament l’últim mes i mig.

En l’anterior ocasió, el lladre o lladres van forçar mitja dotzena de cotxes. Els propietaris dels vehicles ja han denunciat el cas davant dels Mossos d’Esquadra i han fet un clam en contra de la inseguretat.

Josep Torres, un dels afectats, va explicar que “sentim impotència perquè saps que qualsevol dia et poden tornen a robar”. Així doncs, els veïns sospiten que l’autor o autors accedeixen a través d’una de les portes de la comunitat de veïns o per la porta del garatge quan entren o surten els vehicles aprofitant l’interval de temps que és oberta, que és d’uns 30 segons.

El pàrquing té tres plantes i unes 170 places i hi aparquen veïns de l’edifici i d’altres immobles propers. A l’hora d’efectuar els robatoris, els lladres trenquen un dels vidres o forcen una de les portes i s’emporten els objectes de valor que troben a l’interior.

De moment, no ha transcendit cap mena de detenció sobre aquests fets.

tracking