SEGRE

BARRIS POLÈMICA

Denuncien que ja hi ha persones que dormen al ras al Barri Antic de Lleida

Foto de Som Veïns d’una persona dormint al ras.

Foto de Som Veïns d’una persona dormint al ras.TWITTER @SOMVEINS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La plataforma veïnal del Centre Històric Som Veïns ja té assumit que aquest estiu es tornaran a repetir les imatges de desenes de persones dormint al carrer durant la campanya de la fruita. Així ho va assegurar ahir un dels seus portaveus, que va detallar que “en els últims dies ja estem veient gent dormint al ras al carrer i a partir d’ara la situació anirà a més”.

De moment es troben a l’entorn del convent de Santa Clara i el carrer Sant Martí, i des de l’entitat no dubten que hi tornarà a haver assentaments de persones que venen a treballar per a la campanya de la fruita “perquè simplement no s’ha fet res sobre aquest tema per impedir-ho”.

Afirmen que “els veïns ja ho hem assumit per molt que ens fastiguegi i, per molts albergs o centres d’atenció perquè les persones sense llar dormin a cobert, sabem que durant el dia estaran pel Centre Històric”. Un exemple d’això, segons Som Veïns, és que la Paeria “ha contractat tres mediadors que s’encarreguen de conscienciar els veïns que això que ens temem que ocorri passarà”.

D’altra banda, l’entitat va criticar que l’ajuntament “no ha atès cap de les nostres queixes, com evitar els mercadillos il·legals o la brutícia que hi ha al barri”.

tracking