SEGRE

Lleida registra 151 nous casos de covid i les UCI pugen a 24

Velocitat de contagi i risc de rebrot creixen a les comarques del pla

La província registra més de cent casos un dia

La província registra més de cent casos un diaAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les persones ingressades amb covid-19 als hospitals públics i privats de la regió sanitària Lleida han pujat aquest dimecres a 103, dos més que el dia anterior. Segons dades del departament de Salut, també augmenten els pacients crítics a les UCI i se situen en 24, dos més dimarts.

Per centres, a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida hi ha 60 hospitalitzats, 45 dels quals a planta i 15 a l'UCI; al Santa Maria hi ha 13 pacients, 7 a planta i 6 a l'UCI; als centres privats hi ha 24 persones ingressades, 21 a planta i 3 a l'UCI, i a l'Hotel Salut Nastasi hi ha 6 hospitalitzats.

D'altra banda, Salut ha notificat aquest dimecres a través del seu web de dades 151 nous contagis de covid-19 diagnosticats a la província de Lleida (119 al pla i 32 al Pirineu), fins a un total de 36.924 des de l'inici de la pandèmia.

Pel que fa al nombre de morts, l'última actualització de dades incorpora una defunció a les comarques de muntanya, que n'acumulen 142 des de l'inici de la pandèmia, mentre que les comarques de Ponent es mantenen en 588.

Segons les dades de Salut, la velocitat de contagi al pla de Lleida creix cinc centèsimes en les últimes 24 hores i se situa en l'1, mentre que el risc de rebrot s'incrementa 18 punts, fins els 273.

Al Pirineu, la velocitat de propagació del virus descendeix quatre centèsimes, fins l'1,21, i el risc de rebrot es manté en 470 punts.

En el conjunt de Catalunya els indicadors registren un increment: velocitat de contagi de 0,97 (dos centèsimes més que ahir) i risc de rebrot de 185 punts (5 més). La nota positiva és la xifra de pacients de covid a les UCI catalanes, que continua baixant, tot i que lentament. Aquest dimecres n'hi ha 423, nou menys que dimarts.

tracking