SEGRE

SUCCESSOS DELINQÜÈNCIA

Detinguts dos veïns de Lleida per robar en un banc d'Alcoletge

Van accedir a l'entitat ahir a la matinada || Una dona va ser arrestada després d'amagar-se a sota d'un cotxe i un home, al barri de la Bordeta

El robatori es va produir cap a la una de la matinada d’ahir en aquest carrer d’Alcoletge.

El robatori es va produir cap a la una de la matinada d’ahir en aquest carrer d’Alcoletge.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a la matinada dos veïns de Lleida, un home de seixanta anys de nacionalitat espanyola i una dona de trenta anys nascuda al Marroc, acusats d’un robatori en un banc d’Alcoletge que s’havia produït aquella mateixa nit. Van ser arrestats com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

El robatori es va produir al voltant de la 1.00 de la matinada quan la policia catalana va ser alertada que s’havia activat el dispositiu d’alarma d’una entitat bancària del carrer Major d’Alcoletge. Al lloc es van desplaçar diverses patrulles. Els lladres havien trencat el vidre de l’entitat i, una vegada a l’interior, havien sostret diversos objectes. Immediatament, van muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar en un carrer proper una dona amagada a sota d’un vehicle. La sospitosa va ser arrestada.

Tenia talls lleus a les mans que podien ser provocats per vidres trencats. També van localitzar alguns dels objectes sostrets com un calefactor, una bossa i la targeta d’identificació d’un treballador, entre d’altres. Poc després, al voltant de les 2.30 hores, una altra patrulla va trobar al carrer Hostal de la Bordeta el vehicle amb què havia fugit l’altre suposat lladre, que va ser localitzat i detingut. Tots dos passaran presumiblement avui a disposició judicial. L’home té antecedents.

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts a la tarda a Cappont un jove de dinou anys com a presumpte autor d’un robatori amb força en interior de vehicle. Va succeir a les 19.00 hores quan un ciutadà va alertar que havia vist a l’avinguda Alacant un home en actitud sospitosa controlant vehicles.

Poc després, una patrulla va localitzar a l’avinguda Tarradellas un individu que coincidia amb la descripció del sospitós. Portava una motxilla, un elevador, un para-sol i un mòbil. Simultàniament una altra patrulla va ser requerida al carrer Alacant per un ciutadà que va manifestar que li havien trencat la finestra del vehicle i li havien sostret diversos objectes que coincidien amb el que portava el jove interceptat a l’altre carrer del barri.

tracking