SEGRE

SUCCESSOS AGRESSIÓ

Intenta apunyalar un vigilant a l'entrar en un pis a la Mariola

La víctima va sorprendre diverses persones que havien accedit a un habitatge desocupat als antics blocs Ramiro Ledesma || Va aconseguir evitar l'agressió

Els fets van tenir lloc diumenge al migdia al bloc Grup Mariola.

Els fets van tenir lloc diumenge al migdia al bloc Grup Mariola.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir diumenge al migdia un jove de 22 anys per intentar agredir amb un ganivet un vigilant de seguretat en un bloc de pisos de la Mariola. Els fets van tenir lloc a les 12.20 hores, quan una patrulla que feia una ronda pel barri va ser alertada per un vigilant, que els va informar que feia uns instants havia descobert diverses persones que havien forçat i entrat en un pis desocupat a l’edifici que custodiava al Grup Mariola (antics blocs Ramiro Ledesma).

A més, va assenyalar que un d’aquests individus havia tret un ganivet de grans dimensions amb el qual havia intentat agredir-lo en diverses ocasions, sense aconseguir-ho, ja que va poder esquivar-lo i escapar-se per alertar la Urbana.

Gràcies a la descripció facilitada dels autors, diverses patrulles van fer una recerca per la zona i en pocs minuts va poder localitzar un dels sospitosos, que encara portava el ganivet i que era suposadament el que havia intentat agredir la víctima. El jove, O. H., un veí de Lleida de 22 anys, va ser detingut pels delictes de robatori amb força amb temptativa d’homicidi dolós.

Es preveu que passi a disposició al jutjat de guàrdia de Lleida al llarg de les pròximes hores. Fonts policials van assenyalar que el vigilant no va resultar ferit en l’incident.

D’altra banda, la Urbana va arrestar divendres passat un altre jove de 21 anys, també veí de la capital del Segrià, per una ordre pendent de detenció per la seua presumpta implicació en una agressió amb arma blanca ocorreguda dies abans a la plaça de l’Ereta. L’actuació es va portar a terme a la mateixa comissaria, a les 13.30 hores, ja que el jove s’hi va presentar per tramitar unes gestions i els agents van comprovar que tenia una ordre de recerca.

De la mateixa manera, fa dos setmanes, els Mossos d’Esquadra van arrestar un veí d’Ivars d’Urgell acusat d’haver apunyalat una persona en una baralla a Barbens. La investigació es va iniciar el 13 de febrer passat després de tenir coneixement que un home havia estat atacat amb una arma blanca.

Així doncs, l’investigat va ingressar a presó sense fiança acusat d’un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa.

tracking