SEGRE

SUCCESSOS DANYS

Rebenta una escurabutxaques d'un bar amb una pedra perquè no li toca premi

Imatge del bar del carrer Templers en què van tenir lloc els fets.

Imatge del bar del carrer Templers en què van tenir lloc els fets.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir a primera hora un home que va destrossar una màquina escurabutxaques amb una pedra en un bar del número 19 del carrer Templers perquè no li havia tocat premi. Els fets van tenir lloc a les vuit del matí, quan una patrulla va rebre l’avís des d’un establiment per una discussió entre el responsable i un client.

Els agents, a l’arribar al lloc, es van trobar el denunciat més calmat i assegut en una cadira. A més, van poder observar que la màquina escurabutxaques tenia la pantalla tàctil trencada, per la qual cosa havia quedat inutilitzada.

El responsable del bar va manifestar als agents que l’individu havia entrat al bar, s’havia posat a jugar i quan va veure que no guanyava, va agafar una pedra i la va llançar contra la pantalla diverses vegades. La patrulla va procedir a la detenció del denunciat, de 44 anys i veí de Lleida, per un delicte de danys després de la denúncia del propietari.

En els dos primers mesos de l’any, els Mossos d’Esquadra han registrat un total de 384 denúncies per delictes de danys a les comarques lleidatanes davant de les més de 470 en els mateixos mesos d’un any abans. Al gener i al febrer, la policia catalana va detenir quatre persones com a presumptes autores d’un delicte de danys a la província.

tracking