SEGRE

SERVEIS EQUIPAMENTS

Les Ampes de La Mitjana demanen per a ús escolar el solar del futur alberg de Lleida

Larrosa, reunit ahir amb representants veïnals de Pardinyes.

Larrosa, reunit ahir amb representants veïnals de Pardinyes.GRUP MUNICIPAL DEL PSC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les associacions de mares i pares de l’escola bressol, el col·legi i l’institut La Mitjana, així com els mateixos centres, creuen que l’alberg que la Paeria projecta al solar adjunt del carrer Josep Pallach pot afectar negativament el futur dels centres.

Per això, sol·liciten millores que els facin “singulars” i, alhora, demanen “la reconversió del solar per a ús escolar”. Al·leguen falta d’espai al pati, més encara a causa de la Covid, i argumenten que el comparteixen 900 alumnes.

Consideren que “la creació d’un espai verd naturalitzat al costat de l’escola” serviria de refugi climàtic per a l’alumnat en horari lectiu i a les entrades i sortides.

Reclamen que es considerin les seues peticions i es pugui generar “un projecte conjunt atenent les necessitats de la ciutat i les dels centres”.

D’altra banda, el cap de l’oposició de la Paeria, el socialista Fèlix Larrosa, es va reunir ahir amb les entitats veïnals de Pardinyes per explicar-los la seua alternativa a l’alberg d’habilitar mòduls per a temporers a les zones agrícoles.

Larrosa també va defensar el compromís de construir una residència al solar on està previst edificar l’alberg i va criticar que el govern tripartit no escolta la ciutadania.

tracking