SEGRE

Només dos positius en les 767 proves al campus de Cappont de la UdL

Cua ahir per al cribratge al campus de Cappont de la UdL.

Cua ahir per al cribratge al campus de Cappont de la UdL.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La incidència de la Covid a la Universitat de Lleida (UdL) és ara per ara ínfima, atesos els resultats del cribratge d’alumnes, docents i personal d’administració i serveis al campus de Cappont, on només han donat positiu dos de les 767 PCR efectuades els passats dies 7 i 8.

Salut informa de manera individual cada persona que es va sotmetre a una prova PCR i/o serològica a través de l’aplicació La Meva Salut.

No obstant, al detectar que en algun cas la comunicació es podia haver retardat, la UdL va informar de manera interna la comunitat universitària del resultat de les proves de Cappont.

Les dos persones positives ja van ser informades i només representen un índex de positivitat del 0,26%. El cribratge general efectuat anteriorment a la Zona Alta es va saldar amb un 1,63% de positius.

El cribratge es trasllada avui al campus d’Igualada, on també es faran proves dijous. Així mateix, demà i dijous estan previstes a Agrònoms (al vestíbul de l’edifici 4), el dia 21 al Rectorat i el 22 a Ciències de la Salut.

tracking