SEGRE

SEGURETAT

Vox reclama més seguretat per l'arribada de temporers

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de Vox al Parlament, Ignacio Garriga, demana més batudes policials i més efectius a Lleida perquè diu que l'arribada de 30.000 temporers per la campanya de la fruita suposarà "més inseguretat".

Així, demanarà als governs català i espanyol que enviïn a Lleida més Mossos d'Esquadra i agents de la Guàrdia Civil i la policia espanyola per "expulsar" tots aquells immigrants il·legals que hi arribin. Garriga, que s'ha reunit aquest dimecres amb productors lleidatans, ha exigit que se'ls deixi de criminalitzar i considera un "insult" i una "presa de pèl" que es plantegin albergs amb capacitat per a 150 persones. "Això no solucionarà el problema i demostra un cop més la seva improvisació i falta de planificació" del Govern, ha afegit.

El president de Vox al Parlament, Ignacio Garriga, considera que actes institucionals com l'homenatge als represaliats pel franquisme que s'ha fet aquest dimecres al Parlament, creen "odi" i "divisió". Garriga, que en el moment de l'acte estava a Lleida reunit amb agricultors, ha justificat la seva absència dient que no participarà a cap acte ni a Catalunya i a Espanya que generi o propiciï "confrontació". "Nosaltres defensem la llibertat de tots els espanyols i exigim que no es condemni els avis de ningú", ha afegit. Garriga ha aprofitat per criticar que el Govern estigui més preocupat, ha dit, de generar debats que no preocupen al català corrent i defensa que Vox està pels problemes reals dels ciutadans, com els derivats de la pandèmia.

"Hi ha moltes persones que estan a l'atur i petits empresaris que per culpa de la gestió negligent estan obligats a abaixar les persianes, però l'esquerra està més preocupada per rescatar odis del passat", ha lamentat. Garriga ha recordat que Vox està en contra de la "mal anomenada" llei de memòria història i reivindica la llibertat de càtedra. "Estem a favor que els catalans i espanyols pensin el que vulguin entorn a la història i no estarem amb aquells que pretenen elevar una veritat oficial que genera confrontació, odi o divisió", ha afegit."Nosaltres no demanarem a cap català ni a cap espanyol que condemni els seus avis perquè estaven al bàndol republicà o al nacional i defensem un discurs de la concòrdia", ha assegurat.

Garriga reclama vetllar pel present dels ciutadans i per garantir el futur de tants joves, ha dit, als quals les administracions "estan condemnant a l'atur, la ruïna i a la misèria". "No participarem d'actes sectaris que pretenen generar divisió entre els catalans i, a més, promoguts per la Generalitat. Prefereixo ser a Lleida amb els lleidatans parlant dels seus problemes reals", ha conclòs.

Vox reclama més seguretat per l'arribada de temporers

Vox reclama més seguretat per l'arribada de temporersACN

tracking