SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Acusa un grup de tres noies d'agredir-lo a la plaça Sant Joan

Un jove que estava assegut a les escales dimarts passat || Assegura que va patir esgarrapades al coll i diversos cops i ho ha denunciat als Mossos d'Esquadra

Imatge de les esgarrapades que tenia el jove al coll i l'esquena.

Imatge de les esgarrapades que tenia el jove al coll i l'esquena.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove de Lleida de 25 anys ha denunciat l’agressió que va patir dimarts a la tarda a la plaça Sant Joan per “part d’un grup de noies” i que li han causat lesions com esgarrapades al coll i l’esquena. El denunciant va acudir a un centre mèdic per ser atès de les ferides i adjuntar l’informe de lesions a la denúncia. Els fets van tenir lloc cap a les 20 hores quan el jove es trobava assegut amb un amic a les escales de la plaça Sant Joan que donen accés al Canyeret.

«Hi havia una desena de noies d’entre 16 i 18 anys que estaven assegudes més amunt. Una d’elles ens va demanar un cigarro però no hi vam accedir.

Ella ens va dir: “Clar, com que soc negra” i, posteriorment, les noies van començar a tirar-nos closques de pipes i pedres petites per incomodar-nos», va explicar ahir l’afectat a aquest diari. Els van demanar que paressin.

“Encara es van encendre més i ens van proferir insults de tot tipus”, va afegir. Tot seguit, sempre segons la versió del denunciant, la noia que els va demanar el cigarro es va abalançar sobre ell i va començar a esgarrapar-lo, mentre que dos noies més també li clavaven cops fins que va poder alliberar-se i fugir.

El denunciant assegura que les joves els van insultar i que els van agredir sense motiu justificat

Després de l’aldarull, el jove va acudir a un centre mèdic. A l’informe de lesions consta que va patir erosions per esgarrapades al coll i prop d’una orella, dolor cervical, contusions a l’abdomen i a un dit de la mà esquerra. Posteriorment, el jove va acudir a la comissaria per presentar la denúncia. El jove va explicar als agents la descripció física de la principal agressora. La policia catalana ha obert una investigació per identificar les implicades en l’aldarull.

Fa uns mesos hi va haver un altre episodi violent a la plaça Sant Joan quan un jove de 27 anys va resultar ferit greu després que l’empenyessin a les escales de la passarel·la. Va ser el desembre passat. Els Mossos van obrir una investigació que va permetre detenir una setmana després el presumpte agressor, de 19 anys, que va ingressar a la presó per una temptativa d’homicidi. Pel que sembla, el detingut es va atansar a un grup de joves i es va iniciar una discussió. Va empènyer la víctima per les escales, que va caure i va quedar inconscient al colpejar-se el cap.

tracking