SEGRE

Detingut un home a Lleida per suposats abusos a dos joves

Les dos dones van acudir a comissaria per denunciar que havien estat víctimes de tocaments

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir aquest dimecres a la tarda un home acusat de fer tocaments a dos noies en un edifici del carrer Corts Catalanes de Lleida. Els agents el van arrestar com a presumpte autor de dos delictes d’abusos sexuals.

Els fets van ocórrer quan dos dones, de 18 i 20 anys, van acudir a la comissaria per denunciar que un conegut seu els havia efectuat tocaments. Arran de la denúncia, els agents es van desplaçar cap a les 19.30 hores al domicili del presumpte autor i, després d’identificar-lo, van procedir a la seua detenció.

L’arrestat és un veí de Lleida de 36 anys. La Guàrdia Urbana investiga si l’home hauria fet suposadament el mateix amb altres joves.

Des de començament d’any, només els Mossos d’Esquadra han registrat un total de 18 denúncies per delictes sexuals a les comarques lleidatanes.

D’aquestes, una desena han estat per abusos sexuals i set més, per agressions. Una altra denúncia ha estat per un delicte relatiu a la prostitució. L’Audiència de Lleida ha acollit cinc judicis

tracking