SEGRE

JOVENTUT PRIMERA TROBADA POST-COVID

Reunió d'entitats juvenils després de la pandèmia

Fan aportacions a diverses iniciatives

La reunió va tenir lloc al pati de l’antic convent de Santa Clara.

La reunió va tenir lloc al pati de l’antic convent de Santa Clara.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El pati de l’antic convent de Santa Clara va acollir ahir per primera vegada des que es va declarar la pandèmia per la Covid-19 una reunió de les entitats i grups juvenils de Lleida. Durant la reunió, en la qual van participar 31 joves representants de les diverses entitats i grups, així com el regidor de Joventut, Festes i Tradicions, Ignasi Amor, es van abordar temes d’interès associatiu i participatiu.

En aquest sentit, es van recollir aportacions sobre el Pla Local de Joventut, la programació d’estiu i el projecte associatiu comú.

Quant al primer, es va valorar organitzar noves reunions per recollir aportacions en diferents eixos temàtics d’interès: cultura, lleure, treball, habitatge, creació, salut i comunicació, entre d’altres. Sobre la programació d’estiu, les entitats van explicar què tenen previst fer per ampliar l’oferta de lleure. També es va presentar la idea de treballar un projecte associatiu comú i la Paeria va suggerir que les entitats juvenils plantegin interessos i necessitats comunes per poder crear sinergies entre totes i desenvolupar iniciatives conjuntes.

tracking