SEGRE

Atraca a punta de pistola un altre supermercat de Lleida

Aquest dilluns cap a les 21.00 hores al carrer Jeroni Pujades i sospiten
que podria ser el mateix assaltant que a Prat de la Riba

Mossos ahir a la nit a la botiga després de l'atracament

Atraca a punta de pistola un altre supermercat de LleidaAmado Forrolla

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un encaputxat va atracar a punta de pistola aquest dilluns a la nit un supermercat del carrer Jeroni Pujades, al barri de Pardinyes de Lleida. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i no descarten que sigui obra de la mateixa persona que dimarts de la setmana passada va atracar un supermercat a l’avinguda Prat de la Riba.

L’assalt d’ahir es va produir cap a les 21.00 hores quan un individu encaputxat va entrar a l’establiment i va amenaçar amb una pistola les dos empleades que hi havia a la caixa perquè li donessin els diners. L’home va aconseguir el botí i va fugir molt de pressa.

Els responsables de la botiga van avisar la policia i fins al lloc van acudir diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra. També s’hi va desplaçar una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques, que va atendre una de les empleades, que va tenir un atac d’ansietat. Posteriorment, va ser evacuada a l’hospital.

Els Mossos també van interrogar els testimonis que van presenciar l’atracament i van visionar els enregistraments de les càmeres de seguretat. Van fer una recerca pels voltants juntament amb la Urbana, i al tancament d’aquesta edició no havien transcendit detencions.  Els investigadors creuen que l’atracament podria ser obra de l’home que fa una setmana va atracar un supermercat a Prat de la Riba ja que hi ha molts paral·lelismes, com l’hora i el modus operandi

tracking