SEGRE

SUCCESSOS MOSSOS

L'apunyalat a la plaça Noguerola, crític a l'UCI

Els Mossos han detingut el sospitós, acusat de temptativa d'homicidi || La víctima ha estat operada d'urgència

Els Mossos, al lloc després de l’apunyalament.

Els Mossos, al lloc després de l’apunyalament.M.C.E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar diumenge a la nit un veí de Lleida de 26 anys nascut a Algèria acusat de l’apunyalament d’hores abans a la plaça Noguerola. L’agressió es va produir cap a les 20.00 hores en el transcurs d’una baralla entre dos homes, com va avançar SEGRE ahir. La policia catalana va procedir a la detenció del sospitós com a presumpte autor d’un delicte de temptativa d’homicidi.

El ferit, que va ser evacuat en estat greu a l’hospital Arnau de Vilanova, presentava dos ferides d’arma blanca al pit i el tòrax. L’home va ingressar a l’UCI en estat molt greu i ahir a la tarda estava sent intervingut d’urgència perquè tenia afectat el cor, segons van explicar fonts solvents a aquest diari. Quant al mòbil de l’agressió, els Mossos ho investiguen i buscaven testimonis que haguessin presenciat la baralla. De moment no han pogut interrogar la víctima i no es descarta cap hipòtesi.

La policia investiga el mòbil de l’agressió, que es va produir diumenge cap a les 20.00 hores

El succés es va produir al voltant de les 20.00 hores a la plaça Noguerola. Fins al lloc es van desplaçar dos ambulàncies medicalitzades del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i efectius dels Mossos d’Esquadra, que van identificar les persones que hi havia presents i van iniciar una investigació per aclarir el que havia succeït.

Testimonis que van presenciar els fets van explicar que el jove va ser apunyalat al pit i l’agressor va fugir del lloc. La policia catalana va desplegar una recerca per la zona, que va comptar amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana i que va finalitzar poc després amb la detenció del presumpte autor.

Per la seua banda, els sanitaris van atendre in situ el ferit que, posteriorment, va ser evacuat a l’Arnau de Vilanova amb pronòstic molt greu.

Per la seua part, el detingut es trobava ahir en dependències policials i podria passar avui o demà a disposició del jutjat de guàrdia. No va transcendir si tenia antecedents.

tracking