SEGRE

Més de 300 multes en una setmana a Lleida per excés de velocitat

Un control de trànsit que va efectuar ahir la Guàrdia Urbana.

Un control de trànsit que va efectuar ahir la Guàrdia Urbana.GUÀRDIA URBANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va interposar la setmana passada més de tres-centes multes per excés de velocitat en una campanya impulsada pel Servei Català de Trànsit. Als dispositius, que es van portar a terme entre el 12 i 18 d’abril, la Policia Local va controlar 3.880 vehicles i va denunciar per la via administrativa 318 conductors per sobrepassar els límits de velocitat, encara que cap denúncia va ser per la via penal.

D’altra banda, durant el cap de setmana, la Urbana va denunciar penalment dos conductors per circular en estat ebri i un altre, per fer-ho sense tenir el carnet en vigor. La primera actuació es va portar a terme diumenge a la matinada al carrer Corregidor Escofet.

Una patrulla va aturar un vehicle i els agents van comprovar que el conductor, de 30 anys i veí de Lleida, presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. A la prova d’alcoholèmia va donar una taxa positiva de 0,77 mg/l. Així mateix, un altre conductor de 22 anys va ser interceptat en un control de les restriccions per la Covid al Gran Passeig de Ronda i va donar una taxa d’alcoholèmia de 0,88 mg/l.

Per la seua part, un altre xòfer, de 60 anys, va ser denunciat per circular sense carnet per pèrdua de punts en un altre control de restriccions per la pandèmia al carrer Escultor Corselles, a Balàfia. En els tres casos, els agents van iniciar diligències penals per delictes contra la seguretat viària.

tracking