SEGRE

INFRAESTRUCTURES LOGÍSTICA

Adif licita per un milió un solar del Pla de Vilanoveta

Imatge d’arxiu de l’estació de mercaderies del Pla de Vilanoveta.

Imatge d’arxiu de l’estació de mercaderies del Pla de Vilanoveta.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) licita l’arrendament d’un terreny de 15.100 metres quadrats a la terminal de transport de mercaderies del Pla de Vilanoveta, per un import d’1,06 milions d’euros, IVA no inclòs. Aquesta parcel·la s’utilitzarà per habilitar una infraestructura logística d’emmagatzemament i distribució dedicada a la càrrega i descàrrega de mercaderies que seran transportades per carretera i ferrocarril, informa el ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

El contracte tindrà una durada mínima de 10 anys, però les empreses poden presentar-hi ofertes per períodes de fins a vint anys en el cas de comprometre’s a fer inversions. Les obres requerides consistiran en el tancament del perímetre de la parcel·la, actuacions a les vies, connexions de serveis i xarxes antiincendis, de sanejament i aigües residuals, així com inversions lligades a la construcció d’edificacions i en maquinària i equips, entre d’altres.

Les empreses poden presentar les ofertes fins al 25 de maig a la subdirecció de Servicios Logísticos Noreste.

Aquesta estació va tornar a l’activitat al cap d’anys en desús després que l’empresa APM Terminals Spain Railway SLU, filial del gegant danès Maersk del transport de contenidors de mercaderies, se n’adjudiqués la gestió. La Paeria modificarà el pla general d’ordenació urbana per poder ampliar-la.

tracking