SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Imputen al mateix atracador els assalts de Pardinyes i la Zona Alta

Per les característiques físiques de l'autor, perquè els va dur a terme a la mateixa hora i pel 'modus operandi' || Sospiten que podria tenir un còmplice en la fugida

Agents de Mossos i Guàrdia Urbana dilluns després de l’atracament al supermercat de Jeroni Pujades.

Agents de Mossos i Guàrdia Urbana dilluns després de l’atracament al supermercat de Jeroni Pujades.AMADO FORROLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra continuaven ahir investigant els dos atracaments a punta de pistola que s’han produït a la ciutat de Lleida amb tot just sis dies de diferència a la Zona Alta i Pardinyes. De moment, els investigadors treballen en la línia que és obra de la mateixa persona.

Tenen diverses raons per pensar-ho. La principal és les característiques físiques de l’individu, que va encaputxat i amb mascareta, que han obtingut de les víctimes i testimonis i de les imatges de les càmeres de seguretat.

Altres aspectes destacats són el modus operandi i l’hora en què actua. Quant al primer, l’assaltant es dirigeix directament a la caixa, amenaça l’empleada que és allà, li mostra la pistola, s’emporta els diners i fuig molt de pressa.

En tots dos casos, s’ha comès cap a les 21.00 hores, quan ja és de nit i els establiments estan a punt de tancar, amb la qual cosa el botí pot ser més gran..

Els Mossos també investiguen si actua sol o compta amb un còmplice que fa les tasques de vigilància i li facilita la fugida. Han desplegat recerques per les proximitats i han comptat amb el suport de la Guàrdia Urbana. Els dos dispositius han finalitzat sense èxit. Els dos atracaments s’han produït en zones diferents de la ciutat. El primer atracament va tenir lloc aquest dimarts passat a Prat de la Riba, a prop de la plaça Ricard Viñes, i el de dilluns, al carrer Jeroni Pujades. En tots dos casos, amb vies principals per fugir. Els investigadors també estudient que l’assaltant ja ha comès atracaments i robatoris en altres ocasions

Els dos robatoris s’han produït en un interval de sis dies a Prat de la Riba i Jeroni Pujades

El primer atracament es va produir dimarts passat a les 21.00 hores al número 20 de Prat de la Riba. El segon, dilluns a la nit al carrer Jeroni Pujades. En tots dos casos, va amenaçar amb la pistola a les empleades que hi havia a la caixa i va fugir amb els diners. A Pardinyes, una empleada va tenir una crisi d’ansietat i va haver de ser evacuada a l’hospital.

tracking