SEGRE

ENSENYAMENT UNIVERSITAT

La UdL, la setzena millor del món en qualitat docent, segons un rànquing

Puy i Masfurroll, ahir durant l’acte de la firma del conveni.

Puy i Masfurroll, ahir durant l’acte de la firma del conveni.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat de Lleida (UdL) figura al lloc setzè del món respecte a la qualitat de la docència, segons el rànquing Times Higher Education’s Impact 2021, que es va fer públic ahir. D’aquesta manera, la institució lleidatana puja cinc posicions respecte a l’any passat en aquest estudi, que en aquest àmbit analitza un total de 966 universitats.

A nivell general, el rànquing situa la UdL entre les 201 i 300 millors universitats del món d’un total de 1.115, mentre que a l’edició de l’any passat estava entre els llocs 301 i 400. Això es deu al fet que la puntuació global de la universitat ha pujat nou punts, que ha passat dels 67,2 del 2020 als 76,2. Aquest informe valora les universitats en cinc àmbits.

En educació de qualitat la UdL va obtenir 81,3 punts; en igualtat de gènere, 69,2; en energia assequible i neta, 47; en reducció de desigualtats, 68,4; i en aliances per aconseguir objectius, 67,3 punts, amb la qual cosa ha millorat en tots els àmbits. En educació de qualitat, la UdL s’ha situat com la segona millor universitat de Catalunya i és la tercera a nivell estatal.

Conveni per fer pràctiques a Mi NovAliança

El rector de la Universitat de Lleida (UdL), Jaume Puy, i el president del consell d’administració de Clíniques Mi, Gabriel Masfurroll, van firmar ahir un conveni de col·laboració perquè els alumnes de Medicina, Infermeria i Fisioteràpia facin pràctiques acadèmiques externes a la clínica Mi NovAliança. Aquest conveni té una durada d’un any prorrogable a l’altre, i també preveu la col·laboració entre les dos institucions en l’àmbit de la investigació.

tracking