SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Dos clients ferits al cedir el fals sostre d'un restaurant a Lleida

L'incident es va produir en un establiment del carrer Alcalde Porqueres i hi va haver

Fotografies de l’estat en el qual va quedar el local que circulaven ahir per les xarxes socials.

Fotografies de l’estat en el qual va quedar el local que circulaven ahir per les xarxes socials.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos persones van resultar ferides a primera hora de la tarda d’ahir al cedir gran part del fals sostre del menjador d’un restaurant de la ciutat de Lleida. L’incident es va produir a les 15.36 hores quan, per causes desconegudes, va cedir la part superior de la Creperia Flash, situada al número 5 del carrer Alcalde Porqueres, segons van informar els Bombers de la Generalitat, que van activar dos dotacions. Al lloc també van anar-hi diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que sembla, es van desallotjar unes cinquanta persones.

Un tècnic municipal, amb els Bombers, va revisar el local, que no va registrar danys estructurals

Els dos ferits eren clients de l’establiment i la caiguda de part del fals sostre els va provocar contusions i erosions de caràcter lleu, segons va informar el SEM. Després de ser atesos, tots dos van ser evacuats al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) per ser sotmesos a una revisió.

Els ferits eren clients que estaven dinant, segons va informar la Paeria, que també va activar un tècnic municipal de guàrdia perquè inspeccionés el local amb els Bombers, que van assegurar la zona. Després de la revisió, van descartar que el restaurant hagués patit danys estructurals malgrat l’aparatositat del sinistre.

També es va inspeccionar el local que hi ha a sobre de l’establiment i no s’hi van observar desperfectes. Durant la intervenció, la Guàrdia Urbana va tallar part del carrer i va regular el trànsit. L’incident va finalitzar cap a les 16.30 hores. 

Amb les restriccions per la Covid-19, els establiments de restauració tenen permès l’horari de 7.30 a 17.00 hores i l’aforament és d’un 30 per cent a l’interior i d’un cent per cent a l’exterior.

Fotografies de l’estat en el qual va quedar el local que circulaven ahir per les xarxes socials.

Fotografies de l’estat en el qual va quedar el local que circulaven ahir per les xarxes socials.SEGRE

tracking