SEGRE

ADMINISTRACIÓ SERVEIS

La Paeria tornarà a tancar gairebé totes les seus del 9 al 22 d'agost

Com l'any passat, només obriran al públic les oficines d'atenció ciutadana a Ferran i Blondel || Convida el personal a incloure aquest període en les seues vacances

Cua davant de la seu de l’OMAC l’agost passat, durant el període en què la Paeria va tancar.

Cua davant de la seu de l’OMAC l’agost passat, durant el període en què la Paeria va tancar.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament repetirà aquest any el tancament de la majoria dels serveis i dependències durant dos setmanes l’agost que va aplicar per primera vegada el 2020. Serà del 9 al 22 d’agost, segons la proposta de l’equip de govern. La tinenta d’alcalde responsable de Recursos Humans, Jordina Freixanet, va mantenir la setmana passada una reunió amb els representants sindicals per abordar aquesta qüestió, fruit de la qual es van introduir alguns canvis en la previsió inicial.

La proposta que el govern tractarà avui de nou amb els sindicats indica que únicament es mantindran obertes al públic les oficines d’atenció ciutadana, que són les de l’OMAC a rambla Ferran i l’OGAT (per a qüestions tributàries) a l’avinguda Blondel. Assenyala que “els caps de servei i de departament prioritzaran el fet que tot el personal faci vacances durant el període comprès entre els dies 9 i 22 d’agost (els dos inclosos), als efectes que es puguin tancar al públic determinats edificis de l’ajuntament i els seus organismes autònoms, tenint en compte que es garantirà un accés restringit al personal per a la realització de tasques encarregades i que no hi haurà climatització ni servei de neteja”.

Precisa que serà possible que en aquest període determinats serveis puguin prestar-se en la modalitat de teletreball establint sistemes per derivar trucades. Així mateix, afirma que caldrà tenir un control molt acurat de les persones que hi hagi als edificis. També recorda que tot el personal ha de fer les vacances entre els dies 15 de juny i el 15 de setembre i que serà “molt recomanable” incloure aquestes dos setmanes del mes d’agost. A més a més, detalla que només de manera “molt excepcional” podran gaudir-se vacances fora d’aquests tres mesos.

tracking