SEGRE

Totes les residències de Lleida estan lliures de covid per primer cop des de l'inici de la pandèmia

Continuen baixant els pacients als hospitals i les UCI

La Pilar Martínez, de 77 anys, ha estat la primera usuària vacunada aquest dijous a la residència geriàtrica Sant Hospital de Tremp.

Primera usuària vacunada a la residència de TrempSalut

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les residències assistides i de la tercera edat de les regions sanitàries de Ponent i l'Alt Pirineu i Aran no tenen cap cas positiu de covid-19 per primera vegada des de l'inici de la pandèmia, fa més d'un any. Segons dades del Departament de Salut, l'actualització setmanal dels centres és verda en ambdues regions.

La tendència a la baixa en el nombre de casos ja es ve donant des de l'inici de la vacunació a finals de l'any passat i de fet, la setmana passada només hi havia un cas aïllat amb coronavirus a la residència assistida de Torres de Segre, al Segrià.

Les hospitalitzacions pel virus també acumulen dies en descens i als centres públics i privats de Ponent hi ha 157 persones ingressades, de les quals 28 a l'UCI. A l'Hospital Arnau de Vilanova hi ha 97 persones ingressades amb covid-19, de les quals 75 a planta i 22 a l'UCI; a l'Hospital Santa Maria hi ha 22 hospitalitzats, dels quals 17 a planta i 5 a l'UCI; i als centres privats hi ha 38 hospitalitzats, dels quals 37 a planta i 1 a l'UCI.

tracking