SEGRE

SUCCESSOS DROGUES

Cinc detinguts amb 70 quilos de marihuana a la Mariola

La Policia Nacional desarticula una xarxa en una operació en tres habitatges || També va decomissar cocaïna i 20.000 euros

Imatge d'arxiu de la comissaria de la Policia Nacional.

Imatge d'arxiu de la comissaria de la Policia Nacional.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la Policia Nacional, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, van detenir ahir al matí cinc persones al barri de la Mariola acusades de formar part d’una xarxa dedicada al tràfic de marihuana. Es van escorcollar tres habitatges en els quals es va trobar una partida d’uns setanta quilos de marihuana preparada per a la venda, diversos grams de cocaïna, una escopeta i uns 20.000 euros, segons ha pogut saber aquest diari.

Els arrestats, veïns de Lleida i tots ells naturals del Marroc, van ser arrestats com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública i pertinença a organització criminal. El dispositiu policial es va iniciar ahir a les set del matí i hi van participar agents dels Grup Operatiu Especial de Seguretat (GOES) de la Policia Nacional, agents de la Policia Judicial i gossos ensinistrats per a la detecció de drogues i diners.

Els investigadors seguien des de fa mesos el rastre dels ahir detinguts després que fossin alertats per membres de la Unitat Polivalent Operativa (UPO) de la Guàrdia Urbana, que també van participar en l’operació. Pel que sembla, els investigadors van fer diversos seguiments i van practicar escoltes telefòniques.

Els setanta quilos de marihuana decomissada ja estaven a punt per vendre..

La Guàrdia Urbana va alertar la Policia Nacional i ahir també va col·laborar en l’operació antidroga

Els escorcolls es van practicar en habitatges dels carrers Júpiter, Saturn i del Grup Mariola (Ramiro Ledesma) i es va allargar unes cinc hores, fins al migdia. Els detinguts van ser traslladats a la comissaria de la Policia Nacional per ser interrogats amb l’objectiu que avui passin a disposició judicial, segons van indicar fonts coneixedores del cas, que està dirigit pel jutjat d’instrucció número 4 de Lleida.

El cultiu i el tràfic de marihuana ha augmentat considerablement en els últims anys a les comarques de Lleida. La major part té com a destinació final països del nord d’Europa, on el seu preu multiplica per cinc el que hi ha a Espanya.

tracking