SEGRE

MEDI AMBIENT SOSTENIBILITAT

Jornada de neteja al Turó de la Seu Vella

Amb una vintena de participants

L’activitat va ser organitzada per Osmon, Rocenaccio i Lulu Clean Planet.

L’activitat va ser organitzada per Osmon, Rocenaccio i Lulu Clean Planet.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una vintena de persones van participar ahir en una jornada de neteja als voltants del Turó de la Seu Vella. Una activitat que va ser organitzada per Osmon ONG, Rocenaccio i Lulu Clean Planet, que ja han netejat en altres zones verdes de la ciutat, per conscienciar sobre l’acumulació de residus al nostre entorn.

La jornada va començar a la plaça de la Sardana i els voluntaris van recórrer tots els punts del Turó a la recerca d’escombraries, ja que algunes zones són utilitzades per fer botellons.

Segons va assenyalar un portaveu d’Osmon, “hem recollit poc volum d’escombraries, ja que afortunadament la majoria de restes que hem trobat eren petits plàstics i papers, però també hem trobat zones amb bastantes xeringues i un d’aquests llocs és on vam fer una plantació d’arbres l’hivern passat”. I és que un altre dels problemes que arrossega el Turó és que s’ha convertit en un punt per consumir tota mena de drogues.

Des d’Osmon van assegurar que continuaran fent aquestes neteges per la ciutat. Ja han actuat a Gardeny, la canalització, el parc de la Mitjana i l’Horta, entre altres llocs.

tracking