SEGRE

LLEIDA

Lleidatans surten al carrer a mitjanit per celebrar el final de l'estat d'alarma

Lleidatans surten al carrer a mitjanit per celebrar el final de l’estat d’alarma || Control policial per evitar aglomeracions

Tres amigues celebrant el final de l'estat d'alarma.

Llibertat vigilada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Grups de lleidatans es van llançar ahir al carrer de forma controlada a mitjanit per celebrar el final de l’estat d’alarma. A Lleida ciutat, el moment es va celebrar amb crits d’alegria i es van sentir alguns petards.

A Lleida el final del toc de queda coincideix amb la festa major i grups de gent van quedar a la canalització

A la capital coincidia amb la celebració de la festa major, que segueix fins dimarts i, si bé els actes s’havien programat perquè no quedés res a les deu de la nit (de deu a dotze regia encara l’últim toc de queda), l’últim concert va finalitzar passada aquesta hora, de manera que alguns lleidatans seguien als carrers en hora encara prohibida. Veïns que van sortir al carrer van explicar que van aprofitar que havien quedat per sopar amb amics per després sortir a passejar, ara que “per fi podem fer-ho”.

L’eufòria inicial es va anar apagant i al cap d’una hora ja es veia menys gent al carrer, excepte a la canalització, on sí que persistien grups de gent. Els locals estaven tancats i els actes de festes havien finalitzat. A partir d’avui comença una nova etapa amb llibertat de moviments, encara que sota vigilància.

Mossos d’Esquadra i policia municipal van activar ja ahir a la nit dispositius per controlar que no es registressin aglomeracions als carrers o se celebressin festes incomplint algunes restriccions encara en vigor com el límit màxim de sis persones que poden estar juntes al carrer, tret que siguin grups bombolla. També és encara obligatori portar mascareta. La Guàrdia Urbana, per la seua part, va reforçar el dispositiu en previsió que hi pogués haver més gent pel carrer.

Tres amigues celebrant el final de l'estat d'alarma.

Llibertat vigiladaMagdalena Altisent

tracking