SEGRE

TRIBUNALS SUCCESSOS

Presó per a cinc detinguts a la Mariola per tràfic de drogues

Els van confiscar marihuana, cocaïna i 20.000 € || Ingressa a la presó l'home que va ferir un mosso després d'assaltar un supermercat

Imatge de l’edifici dels jutjats de Lleida, al Canyeret.

Imatge de l’edifici dels jutjats de Lleida, al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jutge de guàrdia va decretar ahir l’ingrés a la presó de les cinc persones detingudes divendres al barri de la Mariola acusades de formar part d’una xarxa dedicada al tràfic de marihuana. Com va avançar SEGRE, agents de la Policia Nacional, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana, van escorcollar tres habitatges, en els quals van trobar una partida d’uns setanta quilos de marihuana, cocaïna, una escopeta i uns 20.000 euros.

Els arrestats, veïns de Lleida i tots naturals del Marroc, van ser detinguts com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública i pertinença a organització criminal. Els investigadors seguien des de fa mesos el rastre d’aquesta xarxa i l’operació va culminar divendres amb els escorcolls en habitatges dels carrers Júpiter, Saturn i del Grup Mariola (Ramiro Ledesma).

Els detinguts van ser traslladats a la comissaria de la Policia Nacional, abans de passar ahir a disposició judicial. 

Així mateix, el jutjat en funció de guàrdia també va decretar ahir l’ingrés a la presó d’E.G.M, l’home de 54 anys que va ser arrestat divendres per agredir amb una navalla un mosso d’esquadra després d’atracar un supermercat de passeig de Ronda. El magistrat va acordar ahir al matí l’ingrés a la presó provisional comunicada i sense fiança per sengles delictes de robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa i un delicte d’atemptat. El jutge va atendre així la petició del servei jurídic del sindicat USPAC (Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya), que va sol·licitar l’ingrés a la presó preventiva mentre continuen les diligències.

Estan acusats d’un delicte contra la salut pública i pertinença a organització criminal

Els fets es van produir divendres a primera hora, a les 8.30, quan l’home va accedir a un establiment d’alimentació i va intimidar amb una navalla, tipus papallona, les dependentes que estaven preparant l’obertura. El lladre, després de buscar a la caixa registradora, se’n va anar sense botí perquè en aquell moment encara no hi havia diners.

Una furgoneta de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d’Esquadra que es trobava a la zona va sentir els crits de les dependentes i els efectius es van abalançar sobre ell. Durant el forcejament, l’home va fer un tall a la cara a un dels agents, que va resultar ferit lleu.

L’acusat, un veí de Lleida, té antecedents policials per fets similars.

tracking