SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Tiroteig a Lleida amb un detingut i gran desplegament policial

Van intervenir els Tedax per una possible granada

L’incident va provocar un gran desplegament de mossos i urbans.

L’incident va provocar un gran desplegament de mossos i urbans.MAGDALENA ALTISENT

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un veí de Lleida de 46 anys, J.C.G., com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces després que ahir al matí es produís un tiroteig a la Mariola que va obligar a desplegar un ampli dispositiu policial amb els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana. Els investigadors sospiten que podria tractar-se d’una venjança entre familiars.

Els fets es van produir cap a les 10.30 hores quan diverses persones van alertar que havien sentit una baralla i tres trets a la zona dels blocs Joan Carles. Un dels implicats va fugir amb un Renault Megane de color blanc que va quedar aturat a Pius XII.

Pel que sembla, diverses persones van intentar atacar el conductor, però llavors va arribar una patrulla de la Guàrdia Urbana, que va traslladar l’home a comissaria per evitar que l’aldarull anés a més. Alguns testimonis van afirmar que l’home podia portar una granada al cotxe, per la qual cosa els Mossos d’Esquadra van activar un equip dels Tedax perquè fes les comprovacions pertinents.

Els agents no van detectar cap material explosiu i una grua va traslladar el vehicle fins a la comissaria. Al lloc també es van desplaçar antiavalots per evitar que l’incident s’agreugés. Els investigadors es van entrevistar amb diverses persones a la zona dels blocs Joan Carles per intentar aclarir els fets..

Agents del Tedax van inspeccionar un vehicle per la sospita que hi podia haver una granada

Posteriorment, es va presentar una denúncia per amenaces contra l’home, la qual cosa va motivar-ne la detenció. Pel que sembla, diumenge a la nit es va viure un incident similar en aquesta zona del barri. Veïns també van sentir un tret però policies que van acudir al lloc no van trobar res.

Se sospita que l’incident hauria estat protagonitzat per l’arrestat, que té antecedents, que s’hauria enfrontat a un altre familiar en una baralla en la qual, a més, s’haurien exhibit armes de foc.

L’incident va provocar un gran desplegament de mossos i urbans.

L’incident va provocar un gran desplegament de mossos i urbans.MAGDALENA ALTISENT

tracking