SEGRE

NORMATIVA RESTRICCIONS

La Urbana de Lleida multa un restaurant en el qual sopava l'alcalde al tancar a les 23.40 h

La Urbana va denunciar el restaurant per tancar més tard de les 23 h || Pueyo sopava amb altres membres del seu govern

Pueyo es vol tornar a presentar a l'alcaldia de Lleida al 2023

Pueyo es vol tornar a presentar a l'alcaldia de Lleida al 2023ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va multar la nit de dilluns un restaurant del carrer Sant Martí per vulnerar l’horari de tancament fixat pel Govern, que és a les 23 h, ja que estava obert a les 23.40 hores amb diversos comensals a l’interior. Es dona la circumstància que un d’ells era l’alcalde, Miquel Pueyo, segons van confirmar ahir a aquest diari les parts implicades.

Pueyo es trobava sopant amb altres membres del seu equip de govern. Pel que sembla, l’inici del sopar s’havia retardat per la gran afluència de clients als bars i restaurants de la Zona Alta de la ciutat amb motiu de la festa major, i també perquè la tempesta que va caure cap a les 22 hores va impedir d’utilitzar les taules ubicades a les terrasses dels locals.

La sanció imposada per la Guàrdia Urbana al restaurant és de 3.000 euros, en aplicació de la normativa que regula les restriccions vinculades amb la Covid.

És l’import de la sanció que ha rebut el restaurant per vulnerar l’horari de tancament.

Els bars i restaurants poden tancar a les 23 hores des de diumenge passat, ja que, una vegada va deixar d’estar vigent l’estat d’alarma, el Govern va autoritzar al sector de la restauració a ampliar la seua activitat fins a la nit. Fins dissabte, estaven obligats a tancar a les 17 hores, per la qual cosa no podien servir sopars ni a l’interior ni a la terrassa. Feia setmanes que l’hostaleria reclamava aquesta mesura.

La Guàrdia Urbana va denunciar dilluns a la nit nou persones que estaven fent una festa en un magatzem del carrer Manuel Gaya i Tomàs, al barri de Cappont. Els agents van comprovar que hi havia una dotzena de persones, que eren de bombolles diferents i no adoptaven les mesures sanitàries obligatòries. Davant d’això, van aixecar nou actes per saltar-se les restriccions que encara estan en vigor.

Així mateix, la Policia Local va multar altres restaurants per incomplir l’horari de tancament a més del de Sant Martí, encara que no en va facilitar la quantitat. A més, una persona va ser multada per no portar posada la mascareta.

tracking