SEGRE

Pueyo demana disculpes per estar en un restaurant més enllà de les 23 hores

“Reitero el meu compromís de continuar vivint d’acord amb les limitacions que la pandèmia encara ens imposa a tots”, afirma l'alcalde en un comunicat

Pueyo lamenta que l'Estat no canviï la llei d'estrangeria però celebra la continuïtat de permisos a joves migrants

Pueyo lamenta que l'Estat no canviï la llei d'estrangeria però celebra la continuïtat de permisos a joves migrantsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha demanat disculpes aquest dimecres per estar sopant en un restaurant més enllà de les 23 hores, el límit d'obertura que marca el Procicat per a la restauració i l'hostaleria. El restaurant on sopava el paer en cap amb altres membres del seu govern va ser multat per la Guàrdia Urbana per tancar més tard de les 23 hores.

Pueyo ha explicat a través d'un comunicat difós per la Paeria que va sortir a sopar amb la voluntat de celebrar la festa major i donar suport a la restauració i l’hostaleria. “És un sector que s’ha vist molt afectat per les restriccions sociosanitàries i volíem ser en aquesta represa”, ha manifestat l'alcalde.

A la capital de Segrià, a l’hora de sopar va caure un aiguat que va inutilitzar temporalment bona part de les terrasses dels bars i restaurants. Això, sumat a l'alta demanda de sopars que hi havia pel fet de ser Festa Major va comportar que el servei s'endarrerís considerablement, segons el comunicat de la Paeria, que afegeix que per aquest motiu, molts sopars es van allargar més de l'hora marcada pel Procicat i a les 11 de la nit encara no s’havien acabat.

"És una situació comprensible donades les circumstàncies climatològiques i de demanda, però que no podem normalitzar en un context de pandèmia i d'alarma sociosanitària, explica Pueyo. I afegeix: “Per molt raonables que puguin resultar aquestes explicacions, per molt que jo no hagués estat prou pendent de l’hora, és innegable que tots —i jo el primer— ens hem de responsabilitzar dels nostres actes. Per això vull lamentar la situació creada, demanar personalment excuses a la ciutadania per aquest incompliment i reiterar el meu compromís de continuar vivint d’acord amb les limitacions que –malgrat l’expansió de la vacunació— encara ens imposa a tots la pandèmia”.

tracking