SEGRE

Tres detinguts per apunyalar un jove a Lleida per robar-li

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Detingut per agredir dos policies a LleidaGuàrdia Urbana de Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir ahir tres joves d’entre 19 i 22 anys acusats d’apunyalar i agredir un noi de 21 anys per robar-li al carrer Jaume II, al barri de Cappont. Els tres sospitosos van ser arrestats com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència i intimidació i lesions. Els fets van ocórrer a les 1.30 hores a la zona de la canalització quan un grup de persones estava de celebració amb motiu de la festa major.

L’agressió es va produir quan cinc individus es van abraonar sobre una persona per robar-li. Anaven armats amb una navalla i botelles trencades i van començar a clavar-li cops a la cara i el cos. La víctima va rebre una punyalada a la zona costal i un tall a una mà, i va patir contusions a la resta del cos. Va quedar estirat a terra. Ciutadans que ho van presenciar van alertar ràpidament la Guàrdia Urbana, que hi va acudir amb diverses patrulles. 

Els agents es van entrevistar amb la víctima i diverses persones que van facilitar una descripció dels autors, que van afirmar que dos d’ells es trobaven encara a la zona. Els van localitzar poc després i els van detenir. El saltres tres implicats van fugir. Per la seua part, el ferit va ser evacuat en una ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova.

Al seu torn, la Guàrdia Urbana va seguir amb la investigació per identificar i localitzar els altres presumptes autors. Un d’ells va ser detingut al matí al seu domicili. Tots compten amb antecedents policials recents.

tracking