SEGRE

La UdL, líder de l'Estat en l'àrea d'agricultura i quarta en veterinària

El campus de Cappont de la UdL, en una imatge d'arxiu.

El campus de Cappont de la UdL, en una imatge d'arxiu.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat de Lleida (UdL) ocupa el setzè lloc entre 77 de tot l’Estat (48 de públiques i 29 de privades) en els indicadors de més rendiment relatiu del Rànquing CYD 2021 que elabora la Fundación CYD (Conocimiento y Desarrollo). D’aquesta manera, ascendeix dos posicions respecte a l’anterior edició. Arriba al màxim nivell a 15 dels 37 ítems analitzats i destaca en investigació i docència, amb 5 de 9 posibles.

La UdL és líder en l’àmbit d’Agricultura amb 21 indicadors de més rendiment, 17 d’intermedis i 7 de baixos. Això la situa com la millor d’Espanya, seguida de la Politècnica de Madrid, la Miguel Hernández d’Elx i la Politècnica de València.

En Veterinària, el rànquing atribueix a la UdL 10 indicadors de màxim nivell, 13 d’intermedis i 8 de baixos, pel que ocupa la quarta posició. Per autonomies, els millors resultats globals es concentren a Navarra, Catalunya, el País Basc, Madrid i el País Valencià, i en primera posició hi ha la Universitat Autònoma de Barcelona, amb 28 indicadors de més rendiment, 8 d’intermedis i 1 de baix. La UdL en suma 15, 12 i 9, respectivament.

tracking