SEGRE

Llibertat amb càrrecs per al detingut pel tiroteig de dilluns a la Mariola

L’incident va provocar un gran desplegament de mossos i urbans.

L’incident va provocar un gran desplegament de mossos i urbans.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jutge de guàrdia va decretar aquest dimecres la llibertat amb càrrecs per al veí de Lleida de 46 anys que va ser detingut dilluns com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces després que es produís un tiroteig a la Mariola que va obligar a desplegar un ampli dispositiu policial amb els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana.

J.C.G., que compta amb múltiples antecedents, va ser arrastat pels Mossos d’Esquadra després que la Guàrdia Urbana l’interceptés al carrer Pius XII, on la policia també va evitar que fos agredit per altres persones. Durant més d’una hora el carrer va estar tallat al trànsit i una grua es va emportar el vehicle a comissaria.

Els fets es van produir cap a les 10.30 hores quan diverses persones van alertar que havien sentit una baralla i tres trets a la zona dels blocs Joan Carles. Alguns testimonis van afirmar que l’home portava una granada quan va proferir les amenaces, per la qual cosa els Mossos d’Esquadra van activar un equip dels Tedax perquè fes les comprovacions pertinents.

Tot i això, els agents policials no van detectar cap material explosiu. Al barri es va viure un incident similar unes hores abans que hauria estat protagonitzat per l’arrestat. Altres veïns també van sentir un tret però els agents no hi van detectar res. En aquest sentit, els investigadors sospiten que es tracta d’una venjança entre familiars.

tracking